Direct naar content

Overkapping op maat

Geniet van uw buitenruimte

Sfeervol buitenverblijf

Geniet van uw tuin met een overkapping die volledig is afgestemd op uw wensen. Met een overkapping geniet u volop van het buitenleven in eigen tuin, op een rustige en beschutte plek. Wij hebben ruime ervaring met de montage van overkappingen en we gebruiken gereedschap en materialen van de beste kwaliteit – Zo geniet u lange tijd van uw buitenverblijf!

overkapping op maat

service en betrokkenheid

kwaliteit en vakmanschap

duurzame producten en montage

Overkapping aan huis

Perfect afgestemd op uw woning

Een overkapping aan huis is een populaire manier om uw woonruimte te verlengen en binnen- en buitenleven met elkaar te verbinden. Een overkapping zorgt voor een prettige ruimte met een open sfeer, om heerlijk te ontspannen. Als u kiest voor een overkapping aan uw woning, zorgen wij ervoor dat deze is afgestemd op uw woning, waardoor de overkapping een natuurlijk onderdeel van uw huis wordt. Uiteraard is een overkapping ook los van uw woning te monteren, bijvoorbeeld aan de achterzijde van uw tuin.

overkapping met shutter
overkapping met shutters

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos
Contact

Overkapping met glaswand

Elegant en functioneel

Voor wie de openheid van het buitenleven wil ervaren, maar toch beschut wil zitten, is een glazen schuifwand een ideale keuze. Op deze manier sluit u uw overkapping eenvoudig af om een beschutte plek te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een vaste glaswand, of een glazen schuifwand die u naar wens helemaal open kunt zetten als het weer het toelaat. Zo kunt u in uw eigen sfeervolle ruimte heerlijk genieten van het buitenleven.

overkapping met glaswand

Berging met overkapping

Combineer een sfeervolle zitplek met een praktische opbergruimte door een overkapping te combineren met een berging. Deze populaire combinatie zorgt ervoor dat u de ruimte en rust ervaart van een overkapping, maar tegelijk uw tuinmeubilair, fietsen of andere spullen uit het zicht houdt.

Overkapping Met Een Berging

overkapping op maat

Bij Henzen Buitenleven maken wij uw overkapping altijd op maat. Zo past de overkapping bij uw wensen en verwachtingen. Kiest u bijvoorbeeld voor een eenvoudige en strakke veranda, of een luxe veranda die van alle gemakken is voorzien? De kosten van uw overkapping zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de materiaalkeuze, grootte van de overkapping en de extra’s die u wenst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Maak kennis met de
henzen werkwijze

01 05
Buiten Werken Met De Handen

Advies nodig?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw overkapping op maat.

Jos

Eigenaar
Contact Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313