Direct naar content

Buitenverblijven van de hoogste kwaliteit

Henzen Buitenleven
kwaliteit buitenverblijven

Henzen Buitenleven levert alleen buitenverblijven van topkwaliteit. We doen een aantal beloftes om dit te garanderen.

Ons team bestaat enkel uit professionals

Een buitenverblijf van topkwaliteit kan alleen door professionals worden neergezet. Daarom bestaat ons team enkel uit ervaren vakmensen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Onze collega’s werken met liefde en passie aan uw buitenverblijf. Deze medewerkers zijn bij ons in vaste dienst.

Werkwijze Henzen Buitenleven

Maatwerk is de norm

Ieder buitenverblijf is uniek en dus vergt ieder project maatwerk. Doordat alles maatwerk is, hebben wij zelf de kwaliteit in de hand en kunnen wij u verzekeren van een prachtig resultaat dat geheel aan uw wensen voldoet.

luxe maatwerk veranda met glas

Uitsluitend de beste kwaliteit materialen

Om het beste buitenverblijf neer te zetten is het essentieel om deze te bouwen met de beste materialen. Als u een project bij ons start mag u van ons verwachten dat alleen producten van A-kwaliteit gebruiken.

Kwaliteit Hout

Advies nodig?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom buitenruimte!

Jos

Eigenaar
Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313