Direct naar content

Maatwerk bouwpakketten voor architecten en hoveniers

Tuinhout

Bouwt u maatwerk buitenverblijven voor uw klanten en wilt u dat sneller en efficiënter realiseren? Henzen Buitenleven produceert prefab maatwerk veranda’s en andere buitenverblijven voor hoveniers en architecten. U levert de maten aan, wij helpen bij het design en maken het prefab bouwpakket voor u klaar. U hoeft enkel het buitenverblijf te plaatsen. En wilt u het volledig uitbesteden? Dan kunnen wij de buitenverblijven natuurlijk ook plaatsen!

Hoe werkt het?

U kunt bij ons terecht voor maatwerk bouwpakketten om sneller en efficiënter buitenverblijven zoals veranda’s, overkappingen of carports voor uw klanten te realiseren.

bouwpakket voor buitenverblijven

Werkwijze maatwerk bouwpakket

01 05
Montage Gereedschap

Buitenverblijven van kwaliteit

Wij houden van stevige buitenverblijven van mooie materialen en leveren dan ook alle benodigde materialen om een kwalitatief hoogwaardig product te plaatsen. We voorzien het complete geraamte van de benodigde zwaluwstaartverbindingen. Zodra het geraamte staat, is het direct een stevige constructie van het buitenverblijf, zonder dat er een boutje, schroef of spijker aan te pas komt. Zo kunt u snel aan de slag en is het eenvoudig om verder te bouwen aan het geheel.

Eventueel worden onze maatwerk bouwpakketten compleet geleverd met EPDM dakfolie voor een lange levensduur, isolatiemateriaal, zink of aluminium en alle benodigde palen en wanden. Naar wens kunnen we de wanden ook dubbelwandig aanleveren en ook hemelwaterafvoer behoort tot de mogelijkheden. En wilt u graag een veranda plaatsen met een glazen pui of glazen schuifwand? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Maatwerk Bouwpakket

(Digitale) bouwtekening

De bouwpakketten worden altijd geleverd met onze duidelijke bouwtekeningen. Het complete geraamte wordt genummerd en geletterd op de bouwtekening, waardoor u het buitenverblijf in eenvoudige stappen monteert. Wij kunnen naar wens ook een digitale 3D tekening sturen van uw bouwpakket. Daarnaast wordt een uitgebreide pakbon meegegeven waarop vermeld staat wat u allemaal krijgt en waar elk onderdeel voor is.

Bouwpakket

Geheel naar uw wens

We maken het bouwpakket geheel naar uw wens, waardoor u het gewenste buitenverblijf bij uw klant kunt leveren. U heeft hierbij de keuze uit verschillende materialen. Wij maken een onderscheid tussen de volgende kwaliteitsopties:

  • Basic: Red Class Wood
  • Standaard: Douglas
  • Luxe: Eikenhout

Uw maatwerk bouwpakket binnen drie weken gereed

Wij hebben een ruime voorraad red class wood, douglas en eikenhout palen in diverse standaardmaten. Hierdoor staat uw bouwpakket binnen drie weken voor u klaar bij ons in Ede.

De mogelijkheden van een maatwerk bouwpakket ontdekken?

Jos

Eigenaar

Jos
Contact

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313