Direct naar content

Berging op maat

elegant & functioneel

Maatwerk berging van hout

luxe opbergruimte

Ontdek hoe een op maat gemaakte berging een praktische én stijlvolle toevoeging aan uw tuin kan zijn. Een berging van Henzen Buitenleven is uniek, aangezien wij altijd maatwerk leveren. Zo realiseren we een prachtige opbergruimte voor u; een berging die volledig is afgestemd op uw persoonlijke smaak en de mogelijkheden van uw tuin.

Bij Henzen Buitenleven kiest u voor een maatwerk berging waarbij hout de hoofdrol speelt. Het hout geeft uw berging een warme en natuurlijke uitstraling. U kunt kiezen uit een breed aanbod van soorten tuinhout. Wat dacht u bijvoorbeeld van douglashout met zijn karakteristieke rode tint? Of kiest u liever voor het duurzame hardhout met zijn lange levensduur?

Berging Met Overkapping

service en betrokkenheid

kwaliteit en vakmanschap

duurzame producten en montage

Berging voor rust en ruimte

elegant & functioneel

Een berging kunt u gebruiken voor het opruimen van uw (tuin)gereedschap, fietsen, hobbyspullen of tuinmeubilair. Dit creëert rust en ruimte in de rest van uw tuin, waar u vervolgens volop kunt genieten van het buitenleven.

Berging In Tuin
Berging Zadeldak Zijkant

Berging met overkapping

beste van twee werelden

Eén van de meest populaire combinaties die wij plaatsen is een berging met een aangrenzende overkapping. Deze combinatie biedt het beste van twee werelden: u kunt de praktische functie van de opbergruimte ideaal combineren met een elegante en beschutte zitruimte. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van uw prachtige tuin, terwijl alles netjes en geordend blijft.

schuur met overkapping

Maak kennis met
onze werkwijze

01 05
Kwaliteit Buitenverbijven

Berging op maat

Een wereld van mogelijkheden

Uw keuzemogelijkheden stoppen niet bij de houtsoort. In het gehele proces nemen we u mee in de mogelijkheden voor uw berging op maat. Hierbij geeft u uw voorkeuren aan voor de grootte, afwerking, dakafwerking, deuren of andere unieke elementen. Uw voorkeuren staan centraal. Wij kunnen u naar wens natuurlijk ook adviseren en met u meedenken over de verschillende mogelijkheden. Zo komen we samen tot uw droomberging.

Jos

Eigenaar
Contact Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313