Direct naar content

Buitenverblijf op maat

Uw droom, onze passie
buitenverblijf op maat

Met een luxe buitenverblijf creëert u een heerlijke plek om van uw tuin te genieten. Onze buitenverblijven zijn maatwerk, waardoor de mogelijkheden voor uw buitenverblijf oneindig zijn. Hieronder vindt u enkele typen verblijven die wij regelmatig plaatsen. Uiteraard zijn alle wensen bespreekbaar en kunnen er ook combinaties van onderstaande categorieën gemonteerd worden, zoals een overkapping met schuur.

typen buitenverblijven

Topkwaliteit sinds 1980

Wij leveren maatwerk

duurzame productie

Uw buitenverblijf
afgestemd op uw tuin

Iedere tuin is uniek, daarom zijn al onze buitenverblijven maatwerk. Zo laten we uw buitenverblijf volledig aansluiten bij uw tuin én uw wensen. Bij Henzen Buitenleven bent u verzekerd van een goede montage van uw unieke buitenverblijf.

buitenverblijf op maat detail
veranda op maat glazen schuifwand

Kosten buitenverblijf op maat

Ervaar buiten

De kosten van een buitenverblijf zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals grootte, materiaalkeuze en de extra’s die u wenst. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw buitenverblijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos

Advies nodig?

Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom buitenruimte!

Jos

Eigenaar
Contact Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313