Direct naar content

Buitengewoon genieten: veranda met prachtige glazen pui

Veranda
Stoutenburg

buitenleven in eigen tuin

luxe

Deze prachtige veranda brengt de luxe van binnen naar buiten. De veranda heeft een centrale plek in het midden van de ruime achtertuin. Het uitzicht over de gehele tuin geeft een gevoel van vrijheid. De prachtige glazen pui versterkt dit gevoel: doordat het daglicht makkelijk de veranda inschijnt kunnen de bewoners optimaal genieten van het buitenleven.

Alle denkbare gemakken zijn in het buitenverblijf aanwezig. Een luxe loungeset nodigt uit tot heerlijk ontspannen. Een speciale nis in de binnenwand van de veranda biedt ruimte voor een tv om te genieten van geliefde programma’s en films, omringd door de rustgevende buitenomgeving. Door de sfeervolle verlichting aan de binnen- en buitenzijde is de veranda tot in de late uurtjes dé plek om heerlijk te vertoeven.

Veranda Met Glaswand

De rust van een opbergruimte

ongestoord uitzicht

Aan de zijkant van de veranda is een gesloten opbergruimte gecreëerd, wat rust geeft in de tuin én in de veranda. De tuinspullen staan zo uit het zicht, waardoor de bewoners in het buitenverblijf ongestoord genieten van hun uitzicht.

Materiaalkeuze met prachtige contrasten

doordachte keuzes

De keuze van materialen en kleuren is doordacht. Het douglas hout met warme uitstraling contrasteert met zwart de gespoten planken voor een vleugje moderne elegantie. De lange achterwand is gebeitst met een beits op oliebasis voor een prachtig gray wash effect, waarbij de unieke houtnerf nog subtiel zichtbaar blijft. Het resultaat is een spel van contrasten, waarin speelsheid en strakheid samenkomen tot een prachtig geheel.

Binnenzijde Veranda
01 04
Veranda Met Glaswand
Binnenzijde Veranda
Veranda Met Berging
Veranda Met Berging Luxe
01 04

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313