Direct naar content

pergola op maat

tijdloze elegantie

genieten van uw groene tuin

open en ruimtelijke charme

Creëer een adembenemende zitplek of een sierlijke doorgang in uw tuin met onze op maat gemaakte pergola’s. Deze elegante constructie, bestaande uit palen en balken, kan geplaatst worden om een knusse hoek te creëren of als een stijlvolle scheiding van uw tuin. Dankzij de open constructie van een pergola behoudt uw tuin zijn open en ruimtelijke charme, terwijl de pergola een siervolle dimensie aan uw tuin toevoegt.

Een pergola staat vooral bekend als ideale constructie voor klim- en hangplanten. Met deze groene toevoeging brengt u uw pergola en uw tuin prachtig tot leven. Geniet van natuurlijke zonbescherming terwijl u omringd wordt door prachtig groen. Dit maakt een pergola een ideale plek om een gezellige zithoek in te richten en te genieten van het buitenleven.

Pergola

service en betrokkenheid

kwaliteit en vakmanschap

duurzame producten en montage

Pergola met schaduwdoek

Naast de natuurlijke charme van een pergola met hang- en klimplanten, kan een schaduwdoek ook een mooie én praktische aanvulling zijn voor uw pergola. Een schaduwdoek, ook wel zonnedoek genoemd, kan met een eenvoudige beweging open- en dichtgeschoven worden om de balans tussen zonlicht en schaduw te bepalen. U heeft de keuze uit verschillende soorten doeken die variëren in lichtdoorlatendheid, om naar uw wens de gewenste sfeer te creëren.

Schaduwpergola

houten pergola

tijdloze elegantie

Bij Henzen Buitenleven kunt u terecht voor pergola’s met een houten constructie die zowel tijdloos als modern zijn. Onze pergola’s stralen een natuurlijke elegantie uit die past bij elke tuinsetting. Laat ons u adviseren over de diverse houtsoorten, elk met hun eigen karakter en eigenschappen, om de perfecte match met uw persoonlijke voorkeur te vinden.

Pergola In Tuin

Pergola op maat

Geen enkele tuin is hetzelfde, waardoor iedere tuin om een andere invulling vraagt. Wij maken uw pergola altijd op maat, zodat de pergola niet alleen bij uw tuin maar ook bij uw wensen past. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaande pergola, of een pergola die verbonden is met uw huis om zo ook natuurlijke schaduw in uw woning te creëren.

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos
Contact

Maak kennis met de
henzen werkwijze

01 05
Familiebedrijf Buitenverblijven Op Maat

Advies nodig?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom pergola!

Jos

Eigenaar
Contact Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313