Direct naar content

Prieel op maat

geniet van het buitenleven

De romantiek van een prieel

sfeervol buitenverblijf

Ontdek de elegantie van een op maat gemaakt prieel in uw tuin. Een prieel, vaak gezien als een romantisch buitenverblijf, biedt een sfeervolle en beschutte plek in uw tuin. Ieder prieel bij Henzen Buitenleven is uniek. Wij ontwerpen en bouwen al onze buitenverblijven namelijk op maat.

Een prieel is een vrijstaande overkapping, vaak met een ronde of veelhoekige vorm. Het wordt gekenmerkt door een open karakter en beschikt vaak over een sierlijk puntdak. Het totaalplaatje van een prieel heeft voor velen een romantisch karakter. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te dineren of simpelweg te genieten van het buitenleven in uw eigen tuin. Een prieel wordt ook wel een tuinpaviljoen genoemd.

Prieel

service en betrokkenheid

kwaliteit en vakmanschap

duurzame producten en montage

Geniet van het buitenleven

natuur & comfort

De vrijstaande constructie van een prieel creëert een centraal punt in uw tuin waar natuur en comfort samenkomen. Omringd door planten, bloemen en de buitenlucht, biedt het prieel een prachtig uitzicht vanuit een beschutte, comfortabele plek. Als de zon schijnt zit u in een schaduwrijke plek. Ook als het begint te regenen kunt u heerlijk beschut in uw tuin vertoeven.

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos
Contact

prieel op maat

zoals u het voor ogen heeft

Elke tuin is uniek, daarom is elke prieel van Henzen Buitenleven maatwerk. U bepaalt zelf de afmetingen, vorm, wandindeling, houtsoort, dakconstructie en verdere afwerking. En bent u nog op zoek naar inspiratie? Dan denken we graag met u mee! Zo realiseren we samen uw droomprieel!

Prieel Op Maat

Maak kennis met de
henzen werkwijze

01 05
Buiten Werken Met De Handen

Advies nodig?

Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom buitenruimte!

Jos

Eigenaar
Contact Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313