Direct naar content

Veranda op maat

Geniet van uw buitenruimte

Veranda op maat

luxe en comfort

Bij Henzen Buitenleven helpen we u graag met het maken, leveren en monteren van een luxe veranda die volledig aansluit op uw wensen en verwachtingen. Onze veranda’s zijn méér dan een toevoeging aan uw tuin: ze zijn een verlengstuk van uw leefruimte. Met een veranda creëert u een heerlijke plek in uw tuin om te genieten van het buitenleven. Ook als het buiten wat kouder is, biedt een veranda de luxe en het comfort om beschut te kunnen genieten van uw tuin.

veranda met glaswanden

service en betrokkenheid

kwaliteit en vakmanschap

duurzame producten en montage

Ons streven? De beste kwaliteit voor zowel onze producten als onze service. Samen bespreken we de wensen en verwachtingen van uw ideale veranda. Van de eerste ideeën tot de laatste schroef zorgen wij ervoor dat uw droomveranda werkelijkheid wordt.

veranda luze met inrichting
Veranda Met Open Wanden

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos
Contact

Houten veranda

De natuurlijke schoonheid van hout

Ervaar de warme sfeer en de natuurlijke schoonheid van een houten veranda of overkapping van Henzen Buitenleven. Hout is een ideaal materiaal om een luxe en uitnodigende buitenruimte te creëren. Er zijn diverse houtsoorten met elk hun eigen uitstraling en eigenschappen, wij helpen u graag met een keuze die bij u past. Kiest u bijvoorbeeld voor de warme rode uitstraling van douglashout, of voor een sterke hardhoutsoort met een meer donkerrode look?

houten veranda

veranda met licht en ruimte

Een populaire keuze bij veranda’s is een glaswand of een glazen schuifwand. Door een mooie grote raampartij in uw veranda te monteren, creëert u een prachtige open ruimte, wat het buitengevoel extra benadrukt. Een glazen wand heeft daarnaast ook een praktische functie, aangezien u heerlijk beschut kunt zitten, zonder last te ervaren van de weersomstandigheden. Zo geniet u comfortabel van het panorama van uw tuin, ongeacht het seizoen.

luxe veranda met veel lichtinval

Maak kennis met de
henzen werkwijze

01 05
ruime veranda met glaswanden

Advies nodig?

Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom buitenruimte!

Jos

Eigenaar
Contact Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313