Direct naar content

Tuinkantoor op maat

Geniet van het buitenleven

werkplek in eigen tuin

buiten werken

Met een tuinkantoor op maat ervaart u het ultieme thuiswerken. Het biedt u de perfecte combinatie van rust, privacy en comfort, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw werk in een inspirerende omgeving. Een werkplek op maat is daarmee niet alleen functioneel, maar ook een verrijking voor uw tuin en werkleven.

Een tuinkantoor is de ideale manier om een eigen werkruimte te creëren of uit te breiden, zonder in te leveren op de leefruimte binnen uw woning. Een werkplek op maat creëert een rustige en afgezonderde plek die toch dicht bij uw woning ligt. Zo krijgt thuiswerken een andere dimensie.

Tuinkantoor

service en betrokkenheid

kwaliteit en vakmanschap

duurzame producten en montage

Tuinkantoor met glaswand

Licht en ruimtelijk

Met een glaswand of een glazen schuifwand realiseert u een prachtige open werkplek. Een glazen wand geeft u natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel, terwijl u toch volledig beschut aan de slag kunt. Met een schuifwand kunt u naar wens en wanneer het weer dit toelaat, letterlijk de deuren openen naar een werkplek in de buitenlucht. Zo creëert u een inspirerende en comfortabele werkplek, waar u tegelijkertijd kunt genieten van het buitenleven.

tuinkantoor met glaswand
tuinkantoor op maat

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos
Contact

multifunctioneel gebruik

werken & genieten

Naast een rustige werkplek, kunt u er bij onze tuinkantoren voor kiezen om deze ruimte multifunctioneel in te richten. Combineer uw tuinkantoor bijvoorbeeld met een opbergruimte, voor uw werk- of tuinspullen. Of denk aan een aangrenzende overkapping aan uw werkruimte. Hier kunt u tijdens of na uw werk genieten van momenten van ontspanning in de buitenlucht.

multifunctioneel tuinkantoor

maatwerk tuinkantoor

naar uw wens

Een tuinkantoor is een zeer persoonlijke ruimte die afgestemd wordt op uw wensen en uw tuin. Bij Henzen Buitenleven realiseren we uw tuinkantoor daarom altijd op maat. Wij realiseren de werkplek die bij u past, van compact tot een uitgebreid en luxe tuinkantoor met alle denkbare voorzieningen om het gewenste werkklimaat te creëren. Door de stijl van uw werkplek te laten aansluiten bij het ontwerp van uw tuin en woning, creëert u een prachtig harmonieus geheel.

tuinkantoor luxe

Maak kennis met de
henzen werkwijze

01 05
Familiebedrijf Buitenverblijven Op Maat

Kosten van uw tuinkantoor

De kosten voor uw tuinkantoor zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, materiaalkeuze en de faciliteiten die u in uw tuinkantoor wenst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Advies nodig?

Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droom buitenruimte!

Jos

Eigenaar
Contact Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313