Direct naar content

carport op maat

duurzaam & elegant

De luxe van een carport

Een carport biedt een prettige overkapping voor uw auto, camper of andere vervoersmiddelen. Bij Henzen Buitenleven kunt u terecht voor een houten carport op maat. Uw tuin, woning en wensen zijn uniek. Kies uit een maatwerk oplossing die praktisch én esthetisch naadloos aansluit op uw wensen.

Een carport is een luxe voor uw vervoersmiddel én voor uzelf. Een carport biedt een praktische en comfortabele stallingsplek voor uw auto, terwijl u zelf geniet van het gemak van een beschutte laad- of parkeerplek.

Carport Op Maat Luxe

Service en betrokkenheid

Kwaliteit en vakmanschap

Duurzame productie en montage

Houten carport – Duurzaam & elegant

Bij een houten carport op maat kunt u kiezen uit diverse houtsoorten. Denk aan de populaire houtsoort douglas, die uw carport dankzij de rode kleur een warme uitstraling geeft. Of kiest u voor hardhout, wat naast de prachtige roodbruine kleur zeer duurzaam is. Aangezien onze carports maatwerk zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. De afmetingen zijn vrij te bepalen, maar om voldoende ruimte te hebben voor uw voertuig, is een carport voor een personenauto meestal minimaal 7m lang en 3,5m breed. Om uw voertuig tegen alle weersomstandigheden te beschermen, zorgen we voor een stevige dakbedekking, bijvoorbeeld EPDM folie op platte daken met een aluminium daktrim. Zo kan er geen wind en vocht onder de dakbedekking komen en blijven uw spullen goed beschermd.

Comfort en klasse in elk detail

U kunt uw carport bij Henzen Buitenleven samenstellen tot in het kleinste detail. We maken onze overkappingen altijd op maat, waardoor we al uw wensen kunnen vertalen naar de montagefase. Van de keuze van het hout tot de afwerking, schuif- of draaideuren om uw voertuig uit het zicht te stellen, u kunt uw carport tot in detail laten aansluiten bij uw persoonlijke wensen.

Carport

Carport combinaties

U kunt uw carport naar wens combineren met andere buitenruimtes. Wilt u bijvoorbeeld extra opbergruimte? Een carport wordt vaak gecombineerd met een schuur of berging voor bijvoorbeeld fietsen of een hobby. Of droomt u van een elegante veranda, die aansluit op uw carport? Wij kunnen uw carport verlengen om zo ook een aangrenzende veranda te realiseren waar u kunt genieten van het buitenleven.

Carport Op Maat

Aangebouwde of vrijstaande carport

In veel gevallen wordt een carport aan de zijkant van de woning geplaatst, zodat u beschut vanuit uw auto uw woning in kunt lopen. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijstaande carport te plaatsen. Twijfelt u over de juiste locatie voor uw carport? Wij zoeken graag samen met u naar de juiste balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Maak kennis met
onze werkwijze

01 05
Buiten Werken Met De Handen

Uw maatwerk carport

Wilt u graag de mogelijkheden van een carport op maat verkennen? Bij Henzen Buitenleven transformeren we uw visie naar realiteit. Neem gerust contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Jos

Eigenaar
Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313