Direct naar content

Unieke L-vormige veranda met buitenkeuken en tuinkantoor

Veranda
Elst

Uniek en luxueus buitenverblijf

In het Gelderse Elst hebben wij een uniek en luxueus buitenverblijf gerealiseerd. Dit L-vormige buitenverblijf biedt aan de ene zijde een volledig uitgeruste buitenkeuken en aan de andere zijde een elegant ingericht tuinkantoor. Door deze combinatie kunnen de bewoners zowel genieten van het culinaire buitenleven als van thuiswerken in een sfeervol buitenverblijf.

Tuinkantoor Op Maat
Tuinkantoor En Veranda
Sfeervolle Veranda
Buitenkeuken

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos

De elegantie van hout binnen én buiten

Kenmerkend voor onze buitenverblijven is de hoofdrol van het materiaal hout. Dit is prachtig terug te zien in het ontwerp van dit buitenverblijf, waar verschillende houtsoorten gekozen zijn. De veranda is afgetimmerd met zwart Zweeds rabat, wat het verblijf een stijlvol en modern uiterlijk geeft. De vloer is voorzien van douglas geprofileerde dekdelen, die een warme en natuurlijke uitstraling geven aan het geheel. Ook in de buitenkeuken komen weer net andere houttinten terug, wat de inrichting compleet maakt.

Sfeervol en comfortabel genieten

Het buitenverblijf is van alle gemakken voorzien. De complete en luxe inrichting zorgt voor een uitnodigende sfeer. Voor optimaal comfort is de veranda uitgerust met een heater, waardoor tijdens alle seizoenen een prettige plek ontstaat om te genieten van het buitenleven. De veranda is verder voorzien van de stijlvolle up en down wandlampen, die naast hun praktische functie ook bijdragen aan de prettige sfeer.

Luxe Tuinkantoor
01 07
Tuinkantoor Luxe
Sfeervolle Veranda
Tuinkantoor En Veranda
Luxe Tuinkantoor
Luxe Buitenverblijf
Buitenkeuken
Tuinkantoor Op Maat
01 07

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313