Direct naar content

Unieke veranda in groene omgeving

Veranda
Nijkerkerveen

Design met eenheid

In het prachtige Nijkerkerveen hebben we een bijzondere veranda met bergruimte gemonteerd in een doordacht aangelegde tuin waar het hele gezin kan genieten. Wij maken onze buitenverblijven op maat zodat ze passen bij de buitenruimte, een expertise die in dit project mooi tot uiting komt. De unieke vormgeving van deze veranda, gekenmerkt door de wanden met verschillende hoeken, zorgt ervoor dat de veranda perfect past in de hoek van deze tuin.

Het design van de veranda omvat ook een handige berging aan de rechterzijde. Deze ruimte sluit esthetisch gezien perfect aan bij het design van de veranda. Dit zorgt voor een gevoel van eenheid in het ontwerp van de buitenruimte als geheel. De keuze voor de strakke en donkergekleurde deur voor de opbergruimte geeft de elegante veranda ook een stoere look.

Houten Veranda Met Berging

Materiaalkeuze

lichte en donkere tinten

De wanden zijn dubbelzijdig betimmerd, zodat beide zijden mooi zijn afgewerkt met de gewenste houtsoort. De buitenkant is betimmerd met onbehandeld Zweeds rabat en de binnenkant met onbehandeld douglas halfhouts rabat. De berging is enkelzijdig betimmerd met zwart Zweeds rabat. De combinatie tussen de lichte houttinten en de zwarte houtdelen past mooi bij het design.

Veranda In Hoek Tuin

Sfeervolle lichtinval

horizontale ramen

Een bijzonder aspect van deze veranda is de met zorg ontworpen wand aan de linkerzijde, uitgerust met drie horizontale ramen. Deze stijlvolle ramen laten natuurlijk licht rijkelijk binnenstromen, wat bijdraagt aan de sfeer in de zitruimte. Bovendien bieden ze de bewoners een prachtig uitzicht op hun tuin, waardoor ze vanuit hun luxueuze buitenverblijf nog meer kunnen genieten.

Uniek Design Veranda
01 03
Houten Veranda Met Berging
Uniek Design Veranda
Veranda In Hoek Tuin
01 03

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313