Direct naar content

Zwarte veranda die binnen- en buitenleven verbindt

Veranda
Veenendaal

In een strakke en zorgvuldig aangelegde tuin in Veenendaal hebben we deze mooie én functionele veranda geplaatst. Met een indrukwekkende breedte van negen meter transformeert de veranda de volledige achterzijde van de tuin tot een heerlijk buitenverblijf, compleet met een enorme opbergruimte. De veranda biedt de bewoners een ruime en comfortabele plek om te genieten van de buitenlucht.

Veranda Met Schuur Zwart

Samensmelting tussen binnen en buiten

De elegante veranda beschikt over een dubbele deur en twee glazen schuifpuien, die dankzij de tochtwerende strips en meenemers moeiteloos sluit. Het geïsoleerde dak en de ruime overstek bieden optimale bescherming tegen de weerselementen. De glazen elementen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat een rustige overgang tussen het binnen- en buitenleven creëert.

Stijlvol en moderne veranda

We hebben bij de plaatsing van de veranda gebruikgemaakt van geschaafde douglas palen. Het douglashout heeft een prachtige rode gloed met een natuurlijke uitstraling, wat contrasteert met de stijlvolle zwarte planken van de veranda. De wanden van de veranda zijn bekleed met zwart Zweeds rabat. De schuur, die deel uitmaakt van het geheel, is bekleed met hetzelfde materiaal, wat zorgt voor eenheid in design.

Veranda Met Schuur Zwart

Sfeervolle verlichting

Waar de bewoners overdag kunnen genieten van het natuurlijke licht, wordt de binnenkant van de veranda in de latere uurtjes sfeervol verlicht door zes up en down sfeerlampen. In het overstek hebben we ledspots gemonteerd, waardoor ook de voorzijde van de veranda praktisch en sfeervol verlicht wordt. Het resultaat is een veranda die niet alleen stijlvol en modern is, maar ook een sfeervolle plek biedt voor zowel rust als gezelligheid.

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313