Direct naar content

Stijlvolle bar in prachtig buitenverblijf

Veranda

Bar in eigen tuin

In deze prachtige veranda kunnen de bewoners genieten van het buitenleven in stijl. De veranda is een combinatie van een bar, overdekt terras en een ruimte opbergruimte. Met zijn unieke kenmerken en mooie afwerking tot in de details is deze veranda een echte blikvanger in de achtertuin.

Deze op maat gemaakte veranda heeft een strakke en eigentijdse uitstraling. Aan de linkerzijde van de veranda bevindt zich een stijlvolle bar, compleet uitgerust met een koeling. Vanaf hier genieten de bewoners met hun gasten van een drankje aan eigen bar, met uitzicht op het prachtige zwembad in de tuin.

Veranda Met Bar

Glazen schuifwanden

Naast de bar die direct de aandacht trekt, vallen ook de prachtige glazen schuifwanden direct in het oog. De grote glaspartij zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Deze wand kan eenvoudig worden geopend, waardoor de veranda eenvoudig tot een openluchtterras wordt omgetoverd.

Moderne look

De houten veranda is voorzien van zwarte accenten, die de veranda een bijpassende moderne look geven. De verticale latten aan de voorzijde van de bar dragen bij aan het moderne design en zorgen voor een speels contrast met de horizontale latten van de houten shutter. Dankzij de doordachte indeling past de veranda perfect in de hoek van de tuin, wat de tuin compleet maakt.

Moderne Bar Tuin

Praktische elementen

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht beschikt deze veranda ook over een praktische opbergruimte. In het midden van de veranda, tussen de bar en het terras met schuifwanden, bevindt zich een handige opbergruimte, perfect voor het opbergen van tuinaccessoires en andere benodigdheden. Ook hebben we in de veranda sfeervolle lampen geïntegreerd, die het gevoel van sfeer compleet maken en zorgen dat de veranda ook in de late uurtjes verlicht is.

Luxe Veranda
01 05
Veranda Met Bar
Ruime Veranda Met Bar En Glazen Schuifwand
Moderne Bar Tuin
Luxe Veranda
Bar In Veranda
01 05

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313