Direct naar content

Elegante overkapping met berging in Ede

Veranda
Ede

Een overkapping met sfeer

Een overkapping is de ideale plek om te ontspannen na een drukke dag. Geniet van de buitenlucht, een gezellige avond met familie en vrienden of droom weg met een goed boek. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van een veranda op maat bij Henzen Buitenleven!

De overkapping is strak afgewerkt, maar is ondanks de strakke lijnen ook sfeervol. De natuurlijke kleur van het hout geeft een warme sfeer aan de buitenruimte. De ingebouwde ledspots in de overstek van het dak toveren de overkapping ’s avonds om tot een romantisch verlichte ruimte, geschikt voor ontspannen avonden onder de sterrenhemel.

Overkapping Met Berging

Praktische gemak van de overkapping

De veranda is ook van allerlei praktische gemakken voorzien. Er zijn diverse stopcontacten, een combischakelaar en diverse stroompunten aan het dak voor verlichting. Dit geeft niet alleen licht in de buitenruimte, maar ook in de bergruimte, zodat de tuinmeubels en -spullen ook in de avond makkelijk te vinden zijn.

Natuurlijke schoonheid van hout

Bij onze maatwerk overkappingen speelt hout altijd een hoofdrol. De verwerking van hout in buitenverblijven geeft het verblijf een bijpassende natuurlijke look, die het prettige gevoel van het buitenleven versterkt. In dit geval zijn de wanden aan de buitenkant betimmerd met onbehandeld Zweeds rabat en de binnenzijde van de overkapping is betimmerd met onbehandeld douglas halfhouts rabat in verticale richting. De afwisseling tussen horizontale en verticale lijnen geeft een mooi subtiel contrast.

Overkapping Met Berging

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313