Direct naar content

Luxe douglas veranda met elegante glazen schuifwand

Veranda
Veenendaal

Het ruimtelijke gevoel van het buitenleven

Droomt u weg bij de gedachte dat u in eigen tuin geniet van het buitenleven? In Veenendaal hebben we deze droom tot leven gebracht met een sfeervolle douglas veranda, voorzien van een prachtige glazen pui en een elegante glazen schuifwand. Bij dit project hebben we ook het straatwerk verzorgd, dat letterlijk de verbinding legt tussen het binnen- en buitenleven.

De ruim vijf meter brede veranda heeft door de vaste glazen wanden én glazen schuifwand een zeer prettig open karakter, waardoor er veel daglicht in de ruimte komt. De glazen schuifdeuren kunnen op zonnige dagen eenvoudig opzij worden geschoven, waardoor ze achter de zwarte shutter verdwijnen.

Veranda Met Glazen Schuifwand

Veranda met sfeer

De veranda is uitgerust met sfeerverlichting aan zowel de binnen- als buitenzijde. Deze verlichting draagt bij aan de gezellige uitstraling en maakt van de veranda een aangename plek om te ontspannen, zowel overdag als ’s avonds.

De zwarte elementen van de veranda contrasteren prachtig met de rode gloed van het douglashout. Het geheel geeft daardoor een landelijk en toch modern gevoel.

Shutter Detail

Veelzijdigheid door maatwerk aanpak

unieke veranda

Bij Henzen Buitenleven maken we elke veranda uniek. Uw tuin is namelijk uniek, en daar stemmen wij onze werkzaamheden op af. Elk project is een nieuwe kans om iets bijzonders te creëren. Bent u benieuwd hoe wij uw tuin transformeren? Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakt advies. U bent ook van harte welkom in onze showtuin om inspiratie op te doen en de kwaliteit van Henzen Buitenleven zelf te ervaren.

01 03
Veranda Met Glazen Schuifwand
Shutter Detail
Veranda Met Shutter Detail
01 03

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313