Direct naar content

Blokhut op maat

elegant & functioneel

Blokhut van hout

buiten genieten

Ontdek de charme en functionaliteit van een blokhut die volledig is afgestemd op uw wensen. Bij Henzen Buitenleven begrijpen we dat elke tuin uniek is, en daarom bieden wij blokhutten aan die perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak en de specifieke kenmerken van uw tuin.

Bij onze blokhutten speelt hout altijd de hoofdrol. Hout brengt een natuurlijke, warme sfeer met zich mee. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen, waarmee u uw blokhut de gewenste look en kenmerken geeft. Denk bijvoorbeeld aan het karakteristieke rode douglashout of het duurzame hardhout, bekend om zijn lange levensduur.

Blokhut

service en betrokkenheid

kwaliteit en vakmanschap

duurzame producten en montage

Het verschil tussen een tuinhuis en een blokhut

De termen ‘blokhut’ en ‘tuinhuis’ worden in het dagelijks gebruik wel eens door elkaar gebruikt. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Een tuinhuis is vaak meer gericht op opslag en functionaliteit, terwijl een blokhut vaker dient als bijgebouw wat ook als extra leefruimte kan dienen, zoals een gastenverblijf, atelier of ontspanningsruimte. Daarnaast wordt de constructie van een blokhut gekenmerkt door in elkaar grijpende houten balken.

Verbind het binnen- en buitenleven

Een blokhut van Henzen Buitenleven kan dienen als een prachtige uitbreiding van uw leefruimte. Zo kunt u deze extra (woon)ruimte inrichten als hobbyruimte, gastenverblijf, opslag of u gebruikt de blokhut als ontspanningsruimte, geheel vrijstaand van uw woonruimte. Een blokhut kan ook gecombineerd worden met een aangrenzende overkapping, waardoor u een comfortabele en beschutte buitenruimte creëert.

Blokhut

Ontdek de mogelijkheden

Laat u inspireren

U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, afmetingen, afwerkingen, dakstijlen en andere unieke elementen. Wij staan klaar om u te adviseren en samen met u de perfecte blokhut te realiseren die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Blokhut

Vragen?

Bent u geïnteresseerd in een blokhut? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomblokhut.

Jos

Eigenaar
Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313