Direct naar content

Tuinpaviljoen op maat

geniet van het buitenleven

De romantiek van een tuinpaviljoen

sfeervol buitenverblijf

Ontdek de luxe en het comfort van een tuinpaviljoen op maat. Een tuinpaviljoen is een stijlvolle toevoeging aan uw buitenleven, die tegelijkertijd zorgt voor comfort in uw eigen achtertuin. Elk tuinpaviljoen bij Henzen Buitenleven is uniek. Wij ontwerpen en bouwen al onze tuinpaviljoens namelijk op maat, net als onze andere buitenverblijven.

Tuinpaviljoen

service en betrokkenheid

kwaliteit en vakmanschap

duurzame producten en montage

Comfort van een tuinpaviljoen

luxe

Een tuinpaviljoen is een elegante buitenruimte, die omschreven kan worden als een vrijstaande overkapping met een open karakter. Een tuinpaviljoen biedt een combinatie van luxe en comfort in de buitenlucht. U wordt omringd door het groen uit uw tuin, terwijl u tegelijkertijd geniet van de luxe van een tuinpaviljoen waar u heerlijk beschut kunt zitten. Deze sfeervolle ruimte is ideaal om te ontspannen, dineren, of om samen van het buitenleven te genieten met familie en vrienden. Een tuinpaviljoen wordt ook wel een prieel genoemd.

Ook het buitenleven ervaren?

Jos

Eigenaar

Jos
Contact

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Henzen Buitenleven staat kwaliteit altijd voorop. Dit merkt u aan onze werkwijze én aan de materialen die wij gebruiken. Onze vakmensen hebben oog voor detail en zorgen daarmee dat uw tuinpaviljoen aan al uw wensen voldoet. Door een combinatie van het beste bouwmateriaal en een flinke dosis vakmanschap zorgen we voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig tuinpaviljoen.

Tuinpaviljoen Op Maat

Maak kennis met de
henzen werkwijze

01 05
Buiten Werken Met De Handen

tuinpaviljoen naar uw wens

advies nodig?

Omdat elke tuin uniek is, is elk tuinpaviljoen van Henzen Buitenleven maatwerk. U bepaalt de afmetingen, vorm, indeling, materiaalkeuze, daktype en afwerking. Bent u op zoek naar inspiratie of advies? Wij denken graag met u mee om samen uw ideale tuinpaviljoen te realiseren!

Jos

Eigenaar
Contact Jos

Plan een afspraak in

Wij begrijpen dat een buitenverblijf nooit een impulsaankoop is en dat er voor u vragen kunnen spelen waar u graag professioneel antwoord op wilt hebben. Uiteraard willen wij u, onder het genot van een kop koffie, voorzien van een gedegen advies.

Pakhuisweg 34

6745 XA De Klomp

0318 655 313